top of page

HUWELIJK

Proficiat!
 

Op deze pagina kan je alle info vinden rond huwelijksreportages. Aangezien je hier terechtgekomen bent, zijn jullie waarschijnlijk verloofd, dus: proficiat!

 

Jullie huwelijksdag wil je natuurlijk heel goed voorbereiden, en de zoektocht naar een goede fotograaf die bij jullie past hoort daar ook bij. Kijk dus gerust eens rond stuur me vrijblijvend een bericht indien jullie nog vragen hebben of er samen willen invliegen om er een prachtige dag van te maken.

Huwelijk (10499).jpg

Spontane & mooie verhalen vertellen

Een huwelijksreportage is niet zomaar mooie foto's nemen van mooi uitgedoste mensen. Het is voor mij meer het verhaal vertellen van de dag waarop twee geliefden elkaar trouw beloven, met alle details, standpunten en emoties die daarbij komen kijken.

Ik hou ervan om vast te leggen wat er spontaan gebeurt en mensen en de gebeurtenissen te fotograferen zoals ze zijn. Gebeurt er iets grappig, of een emotioneel moment, dan zal dat waarschijnlijk op foto staan.

Niet te veel poseren dus en zo veel mogelijk natuurlijk laten gebeuren. Tijdens de fotoshoot gaan we wel voluit voor 'mooie' foto's en aan de hand van een aantal technieken kan iedereen op zijn eigen manier spontaan voor een fotoshoot poseren zonder geforceerd over te komen. 

Huwelijk (10693).jpg

Veelgestelde vragen

Hoe vroeg start je en hoe laat blijf je?

Dat hangt volledig van jullie wensen af. Ik werk niet met vaste pakketten en alles is bespreekbaar. Bij een huwelijksreportage van een volledige dag start ik vaak bij de kapper & make-up en eindig ik ongeveer een uur na de openingsdans.

Wanneer krijgen we onze foto's?

Een paar dagen na jullie huwelijk stuur ik jullie al een sneak peak met een aantal foto's. De volledige set foto's zijn klaar ten laatste 6 weken na jullie huwelijk. 

Hoeveel foto's krijgen we?

Het aantal foto's dat je krijgt hangt uiteraard af van hoe lang ik aanwezig ben. Voor een volledige dag kan je rekenen op minstens 500 foto's.

Op welke manier krijgen we onze foto's?

Jullie krijgen sowieso alle foto's op een USB stick. Je geniet het meest van je foto's door ze af te printen, maar albums en prints zijn steeds optioneel. 

Moeten we foto's bij jou laten printen?

Neen, je krijgt de foto's digitaal en kan hier zelf mee doen wat je wil. Uiteraard kan je albums en prints wel bij mij bestellen, maar dat is helemaal niet verplicht.

Krijgen we ook foto's in zwart/wit?

Ja! Een selectie van de mooiste foto's bewerk ik ook in zwart/wit. Als je er achteraf toch nog andere in zwart/wil kan dat uiteraard zonder meerkost.

Kan je me helpen met andere zaken?

Een huwelijk plannen zonder ervaring is steeds wat zoeken. Ik kan jullie helpen met de planning en verder op weg helpen door adresjes aan de hand te doen van feestzalen, make-up etc.

20210619-DKMM2998.jpg

Persoonlijke aanpak & voorbereiding in detail

Trouwen doe je niet elke dag, het is een moment dat helemaal moet zijn zoals jullie het willen. Daarom zweer ik bij een persoonlijke aanpak. Willen jullie trouwen in het buitenland, de burgerlijke trouw op een andere dag doen, of gaan jullie voor een elopement (een trouw met enkel jullie twee), alles kan.

Iedereen is uniek en heeft eigen wensen, daarom starten we altijd met een kennismakingsgesprek. Op die manier leren we elkaar alvast kennen en kunnen jullie alle vragen die jullie hebben stellen. 

 

Voorafgaand aan jullie huwelijksdag bespreken we nog een heel aantal zaken, wat we ook nog in detail overlopen een paar weken voor jullie grote dag. Voor mij is voorbereiding voor een huwelijk erg belangrijk aangezien ik jullie op die dag niet ga lastig vallen met vragen als 'waar kan ik parkeren' of dergelijke. 

Lees zeker ook even de 'over mij' sectie op de website, aangezien een goede klik toch ook belangrijk is om op een ongedwongen en leuke manier samen van jullie trouwdag een spetterend succes te kunnen maken.

Huwelijk 0550 (2).jpg

Album & prints

Laat je foto's het beste tot hun recht komen door ze effectief af te printen. Dat kan door er een hoog kwalitatief album van te laten maken of door foto's te laten afprinten.

Albums bestaan er in verschillende formaten en worden afgedrukt door een professioneel labo om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. 

Je hebt keuze uit verschillende covermaterialen, met of zonder luxe doos en je hebt de mogelijkheid om jullie namen te laten graveren op de cover en/of de doos. Eveneens heb je de keuze om bij huwelijksalbums extra kleinere kopieën te laten maken om bijvoorbeeld aan de ouders te geven.

Individuele foto's laten printen is standaard op kwalitatief fotopapier. Om echt mooie vergrotingen volledig tot hun recht te laten komen werk ik met aluminium, wat een prachtig effect geeft.

bottom of page