top of page

PORTRETSHOOT

DKMM6756-2.jpg

Herinneringen voor later creëren

Heb je enkel maar foto's die snel genomen zijn op je GSM? Heb je weinig echt mooie foto's van je gezin of je kindjes en worden ze ook zo snel groot? Of misschien heb je wel een communicant of iets anders te vieren?

 

Een fotoshoot is de ideale gelegenheid om dergelijke momenten te vereeuwigen. Een mooi portret van je gezin, kindjes, of van jullie zelf als koppel. Op deze pagina kan je een aantal ideeën terugvinden. 

Geforceerde portretten zal je hier niet snel zien, maar eerder de losse, vrolijke en spontane foto's. Het liefst van al gaan we naar een leuke buitenlocatie, waar je ruimte hebt om te bewegen, gek te doen en volledig jezelf te zijn.

Jij & je lief

Hebben jullie geen echte mooie foto's van jullie twee? Of gebruiken jullie graag een mooie foto op de uitnodiging van jullie huwelijk? ​Tijd om daar verandering in te brengen! 

 

We zoeken samen een leuke locatie die bij jullie past en nemen leuke, actieve portretten. Door niet heel de tijd stil te staan en vooral jullie je eigen ding te laten doen, aangevuld met een paar aanwijzingen, krijgen we authentieke en spontane portretten.

MILE0217.jpg
DKMM3675-2.jpg

Fotoshoot met het hele gezin

Op een ongedwongen manier gaan we met het hele gezin op stap en we nemen foto's van alles wat er gebeurt. Wie kan het hardste lopen, mama een heel dikke knuffel geven, tikkertje spelen, of gewoon een beetje gek doen en elkaar laten lachen.

20210613-DKMM2013-2.jpg

Communie & Lentefeest

Proficiat, jullie zoon of dochter viert zijn communie of lentefeest! Het is voor jullie kind dan ook een heel speciale dag waar het waarschijnlijk al een hele tijd naar uitkijkt. Bij zo'n mijlpaal hoort de ceremonie, het feest, en natuurlijk mooie foto's.

 

We kiezen samen een leuke locatie uit, maar we letten er vooral op dat ook jullie zoon of dochter dit leuk gaat vinden. Iets stoer, dromerig, alles kan. Als ze zich kunnen uitleven of eventueel zelf mee mogen kiezen, gaan ze er nog meer van genieten. En dat ga je zien op de foto's!

 

MILE8645.jpg
DKMM9079.jpg

Van zwangerschap,
tot newborn
& cake smash

Niets is zo ingrijpend als papa of mama worden. Foto's van je zwangerschap kunnen we idealiter nemen tussen week 34 en 38. Van zodra jullie kleintje geboren is kunnen we ook een newborn shoot plannen tussen jullie thuiskomt uit het ziekenhuis en dat hij/zij 2 weken oud is. Daarna kan je op verschillende momenten nog leuke foto's laten nemen: als ze net kunnen zitten, of hun eerste verjaardag vieren bijvoorbeeld.​

CakeSmash (1124).jpg
DKMM2577.jpg

Veelgestelde vragen

Wanneer krijgen we onze foto's?

Ongeveer 2 weken na de shoot krijgen jullie de foto's

Hoeveel foto's krijgen we?

Je krijgt alle goede foto's, dat zijn er minstens 10, maar soms ook 20 of 30, het hangt er een beetje vanaf hoe goed alles lukt natuurlijk.

Op welke manier krijgen we onze foto's?

Deze krijgen jullie op een digitale manier, je kan ze makkelijk downloaden en zelf op je computer opslaan.

Moeten we foto's bij jou laten printen?

Neen, je krijgt de foto's digitaal en kan hier zelf mee doen wat je wil. Uiteraard kan je albums en prints wel bij mij bestellen, maar dat is helemaal niet verplicht.

Krijgen we ook foto's in zwart/wit?

Ja! Een selectie van de mooiste foto's bewerk ik ook in zwart/wit. Als je er achteraf toch nog andere in zwart/wil kan dat uiteraard zonder meerkost.

Wat als het slecht weer is?

Bij regen of echt guur weer plannen we gewoon een nieuwe datum in.

bottom of page